Doorgaan naar hoofdcontent

brugproject 'Toveren'

Van maandag 29 januari tot en met 2 februari werken de leerlingen van de derde kleuterklas en het eerste leerjaar samen aan het project 'toveren'.
Via deze blog hoef je niets te missen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Brugproject ECUADOR woensdag

Het juiste aankomstuur van Planckendael kan je zien op de facebookpagina van onze website.  Je hoeft daar zelf geen account voor te hebben.  Je kan die vinden op de startpagina aan de linkerkant. Foto's van vandaag kan je hier bekijken.

Brugproject ECUADOR donderdag

Beste mama’s en papa’s, Wat hebben we weer een leuke dag gehad in Planckendael!  Morgen, vrijdag 18 mei, sluiten we ons project af met een Ecuadoriaans feest in de lagere school. Onze kinderen mogen verkleed naar school komen. Kleurrijke kledij , een hoedje of een poncho maakt het feest nog leuker! Rond 11.00 , zal piloot Mark de kinderen weer veilig naar “Kiphol” vliegen. Het weerzien zal hartelijk zijn ! PS. Vrijdagmorgen komen alle kleuters gewoon naar de kleuterschool en de kinderen van het eerste leerjaar naar de lagere school.

Brugproject ECUADOR vrijdag

We namen afscheid van Ecuador met een zelfgemaakte coctail, een spel en een evaluatie. Nadien bracht het vliegtuig ons veilig terug naar BelgiĆ«! Door het brugproject hebben de kleuters de lagere school en de leerkrachten wat beter leren kennen.  Ook hebben de kinderen wat meer kennis over het Ecuador, het land waarmee onze school een scholenband heeft.